• Laatste MTB rit van het slijpend wiel Lille van 50 naar 9.09km teruggebracht.

  Deze ochtend om 8u verzameld met de MTBbikers van het slijpend wiel voor onze laatste rit van het seizoen. 8 clubgenoten waren aanwezig bij het vertrekpunt aan den Torsten. Na enig gsm gesprek vertrokken naar Elly en Guy met eerste Koffiestop, om Guy mee te nemen. Daarna terug de brug over richting Els en Tim. Jammer dat Tim niet op tijd terug was van de bakker. Doorgereden naar de wissel... eerste pintjes komen er stilaan aan. Op naar de Walter van de sporthal. De sneeuw blijft neerkomen op onze lijven. Het wordt kouder en kouder ondanks de opwarmertjes. In het Pc krijgen we geanimeerde verhalen te horen en worden trainingsplannen uit de doeken gedaan. Elly sluit aan. Even rond de kerktoren om in de crawaett onze volgende haltplaats op te zoeken, waarbij Gert ons komt vergezellen. Uiteindelijk eindigen we in schoonheid en met lekkers bij den Torsten.

  We kijken met zijn allen uit naar volgende zondag om van start te gaan met het nieuwe wegseizoen. Hopelijk hebben we beter weer om er aan te beginnen.

  We haalden 9.09 km aan 22km/u gemiddeld.

 • Zondagsrit met fietsclub stoop en slijpend wiel Lille (66.20km)

  Vanochtend vertrokken met 20 man voor een ritje. Lille, wechelderzande, Vlimmeren, hoogstraten,wortel, Baarle, zondereigen, Merksplas, Beerse, Vosselaar, lilse bergen, tielenbaan, Lille. Gemiddelde snelheid 26km/u.

  het was mistig en vochtig om te fietsen. Twee haltes wegens pech met de groep. Toch deed het deugd dit tochtje gereden te hebben. Kijken uit naar volgende week. Laatste rit met de MTB op de weg met de club en aansluitend.... kroegen... . Vanaf 3 maart start ons zomerseizoen  op de weg met het slijpend wiel.

 • vrijdagnamiddagrit 80.40km

  Deze namiddag aangezet voor een rit met de racefiets (Z82). Bij vertrek wind mee. Lier,Viersel,grobbendonk,vorselaar,herentals, sus pad, poederlee, lille, tielenbaan,borze,de dijken,(Pc koffiemoment. Gertje Dries even dag gezegd. Er zijn werkpaarden en luxepaarden en ik besef dat ik bij de tweede groep behoor deze week), poederlee, vispluk,vorselaar,grobbendonk,pulle,viersel,(wind tegen langs het kanaal),zandhoven,oelegem,wijnegem,wommelgem,vremde,boechout,Lier.

  Alles samen 80.4km. Een gemiddelde van 27.1km/u.

  Bij momenten kwam de zon even piepen en die was heel welkom. Laat het wielerseizoen met het slijpend wiel maar snel komen. Ik mis mijn fietsmaatjes.

 • woensdagnamiddagritje 53km

  Deze middag vanuit Lille vertrokken voor een ritje. Lille,poederlee,vorselaar, herentals, grobbendonk, viersel,oelegem,wijnegem,wommelgem,vremde,boechout,lier.

  Lekker fris onderweg. Schralle zon doet dromen van meer warmte.

  Leuk om te fietsen. Gemiddelde snelheid 26.9km/u.

 • Dinsdagnamiddagrit 65.70km

  Deze namiddag aangezet voor een ritje met de racefiets. Schrale wind tegen en bijna vriestemperatuur. Lier,Viersel,grobbendonk,Vorselaar, sus pad, poederlee,Lille, torsten, pc Lille voor een koffiemoment, vorselaar,pulle,viersel, lier.

  26.7km/u gemiddeld. Vooral op een kleine versnelling gefietst en op fietsomwentelingen gereden. Het reed vlot. De sneeuw in de kempen was nog aanwezig en wijst erop, dat het nog gaat sneeuwen. Kijk uit naar beter weer.

  Vier goed Vette dinsdagavond, want morgen start de vasten, om los te laten wat we te veel hebben.


 • Zondagsrit met fietsclub Stoop en slijpend wiel Lille (67.34 km)

  Deze ochtend om 9u samen met 11 clubgenoten gestart voor een ritje vanuit Lille, over Wechel,vlimmeren, st-jozef, rijkevorsel, baarle hertog, vosselaar,lilsebergen,lille.
  Bij momenten pittig windop fietsen. Indachtig de raadgevingen van prof uit Leuven gekeken naar de omwentelingen per minuut, kleine versnelling gedraaid en op de bruggen even op de trappers om te versnellen. Ons gemiddelde 28km/u.

  Gisterenavond in de Crawaett genoten van het kijken naar het WK veldrijden. Sven Nys als winnaar. Peter en Nadine thx voor de lekkere hapjes.