• zondagsrit met fietsclub stoop en slijpend wiel 65km

  Zondag vanuit Wechel om 9u vertrokken voor een ritje met 8 man voor 65km. Wechel,vlimmeren,oost-malle,wortel,hoogstraten,zondereigen,merksplas,beerse,vosselaar,lillse bergen,gierle,lille. De dorstige na de regen, vanbinnen gelaafd, bij de heimwee.

  Volgende week het weer afwachten. De MTB starten in zandhoven en anders met  de racefiets op de weg.

 • Zondagsrit met stoop en slijpend wiel Lille (68km)

  Deze ochtend met 20 man aangezet voor een ritje vanuit Wechelderzande. Droog weer. Gezappig tempo. Leuke babbels onderweg. 27.3km/u gemiddeld.

  Wechel,vlimmeren, st Jozef, Wortel, Zonderhoven, Baarle hertog, beerse,Vosselaar,lillse bergen, lille.
  Iets gaan drinken bij de Heimwee en daarna naar de crawaet. 

  Tot volgende week fietsmaatjes.

 • Zondagsrit MTB met het slijpend wiel lille 61km

  Deze ochtend om 7.20u vertrokken met 13 clubleden voor een MTB toertocht. Eerst naar Pulle, voor de start. Daarna in groep vertrokken. Ik kon volgen tot de eerste bosstrook. Daarna liet ik de groep zijn tempo rijden en ik het mijne. Zij kozen voor de 45km. Ikzelf voor de 35km. Het parkoer lag er drassig bij. Er waren enkele pittige technische stukken bij, waar ik het zo niet mee heb, en dus deze traag gereden. De groep haalde 22.5km/u gemiddeld. Ik 18km/u gemiddeld. We kwamen bijna gelijktijdig aan. Na de fiets proper gespoten te hebben ben ik terug naar Lille gereden. Mezelf proper gezet in de camper en iets gaan  drinken in de crawaet en daarna in het Pc. 
  Volgende week is het in tessenderlo te doen. Ik ga passen.Hopelijk is het droog weer en kan ik ofwel zelf  een ritje rijden op de weg of om 9u aansluiten bij de groep van Wechel.

  Fijne start van de nieuwe week aan iedereen en tot een volgende.