• Zondagnamiddag ritje 32.82km

  Deze ochtend 10km gaan wandelen. Van namiddag een ritje gereden met de koersfiets. 21km/u gemiddeld. 700cal verbruikt. Zinal,ayer,st luc,vissoie,mayoux,grimentz,zinal.

  Lekker dalen en klimmen. Is eens iets anders, dan zondags met de clubleden te rijden. Toch voelde ik me verbonden met hen.

  Grtjes lieve maatjes in Lille. Hopelijk hebben jullie kunnen genieten van een fijne rit en kunnen nagenieten bij den Torsten.

 • Col d'Iseran 2799 m 36km

  Van namiddag aangezet voor de beklimming van de col d'Iseran. 18km klimmen aan 6-7%. Ging vlot. 13km/u gereden. 900 cal verbruikt. De afdaling was tegen 45km/u.

  Mooie weer en vergezichten maken de rit prachtig.

 • Zondagsrit met slijpend wiel Lille 96km

  Gisteren met de nationale feestdag niet gaan fietsen, maar wel Brussel bezocht. Prachtige dag en genoten van alle lekkers wat het leven kan bieden.

  Vanochtend met 14 clubleden en onder de leiding van Remi gestart met een fietstoer. Lille,vispluk,pulle,viersel,lier, koningshooikt,putte,duffel,lier,de bocht gevolgd. gestel,noorderwijk,herentals vorselaar, plein, lille. Bij den Torsten eindelijk eens op het terras kunnen genieten.

  Leuke toer. 96km aan 30.7 km/u gemid.

  Vanaf morgen naar de Alpen.

 • woensdagnamiddagritje 65.25 km

  Deze namiddag aangezet voor een klein ritje. In het begin stond de wind gunstig, na het keerpunt de wind pal op de kop. Op de brug van Viersel,blies de wind me bijna van de brug.

  Lier,Viersel,zandhoven,oostmalle,wechelderzande,lille,poederlee,herentals,grobbendonk,

  Viersel, Lier. Max snelheid 38.8km/u, gemid 28.4km/u.

  Leuk fietsen. Even kunnen uitwaaien. Hoofd leegmaken met radio tour op de achtergrond.

 • Zaterdagrit 53km. Zondagsrit met slijpend wiel Lille 94.5km

  gisteren uit pure verveling door het weer een toer gaan fietsen dwars door alle regenwolken heen. 53km met een gemid van 27.4km/u.

  Vanochtend aangezet met 15 clubleden en onder begeleiding van Remi voor ons zondagsritje. Lille,vlimmeren,rijkevorsel,Ulicoten, chaam, merksplas ,vosselaar, lillse bergen, lille. heel de rit ging gezampig en het was eindelijk droog weer om te fietsen. We waren nog maar net binnen bij den torsten, of de hemelsluizen gingen weer open. W reden 94.5km aan 29.8km/u gemid.

  Wat een zomer, maar ik heb genoten van de clubrit en de babbels tijdens de rit en achteraf.

  Tot volgend weekend maatjes.

 • Donderdagritje 83.98km

  Deze morgen uitgekozen om te starten met een ritje. We drijven de regenwolken weg en laten de zon in ons hart schijnen. oortjes in, met aangename muziek.

  Lier, Viersel,grobbendonk,Herentals, olen, Geel, (het punt), geel centrum, OLV Olen,St Jozef olen,Massegoren,lichtaart,poederlee,lille (drankstop bij den Torsten, was mijn drinkenbus vergeten),broekzijstraat,plein (vorselaar),Pulle,Viersel, Lier.

  Gemid snelheid 27.4km/u. Gem hartslag 121 Bpm, Gem cadans 76rpm, gemid temperatuur 22.6°C. Zw wind in het begin mee, tot Geel, daarna wind tegen.

  Het was aangenaam fietsen, eindelijk. GEEN REGEN. Wauw.

 • Zondagsrit door de regen in het niets gevallen. 0km

  Vanochtend al vroeg opgestaan en vertrokken naar Lille voor de clubrit. Jammer maar waar, de regen viel met bakken uit de hemel. Ik was de enige op de afspraak. Dus me omgekleed en een grote wandeling gemaakt met de paraplu in de hand. Nog eens naar de mis geweest en een la chouffke gaan drinken in de crawaet.

  Volgende week beter.

  Fijn weekend nog.