• Zaterdagochtend rit 88.02km

  Deze ochtend aangezet voor een ritje. Lier,putte,beerzel,schriek, tremelo,werchter (plat gereden vooraan), wakkerzeel,holsbeek (chartreuse),linde,rode, kasteel van horst, nieuwrode,begijnendijk,heist op den berg, koningshooikt, Lier.

  Droog weer, 3.36u gefietst. 24.4km/u, gemid hartslag 122. Max hartslag 149. Gemid temperatuur 2.1 °c, 1236 Cal verbruikt.Het fietsen ging goed, maar de conditie moet nog veel beter.Mijn fiets is dringend aan onderhoud toe.

 • woensdag duurloop 11.8km

  Deze namiddag een trage duurloop gelopen. Natuurloop en vest. Heel traag gestart, de laatste 2km in 8min gelopen. Na de jaarmarktfestiviteiten in Lille viel het dus nog mee. Toch moet ik tegen de start van het fietsseizoen nog trachten 10kg te vermageren.

  Mijn tijd vandaag was 58'42".

 • Zaterdagnam duurloop 11km

  Deze namiddag bij windstilte een duurloop langs het netekanaal en vest gelopen. 11 km in 51'41". Leuke tijd voor de tijd van het jaar.

 • woensdagrit 102 Km

  Deze morgen om 11u vertrokken voor een rit vanuit Lier,putte,beerzel,schriek,tremelo,werchter,wakkerzeel,rotselaar,holsbeek (chartreuse),linden,Rode,kasteel van horst,nieuwrode,aarschot, oud trampad tot agfa gevaert hulshout,morckhoven,herentals,viersel,Lier.

  Prachtig weer om te fietsen, droog, vaak wind tegen. 26km/u gemid. Gem hartslag 133. Gemid temp 7.4°C.

 • duurloop 11km

  Gisteren namiddag een duurloop gedaan samen met Ria. 11km in 1.01u. Ging heel goed. Wel met wind tegen vertrokken, aan het keerpunt wind in de rug. De grenzen van Ria wat verlengd. Trage opbouw op langere afstand is belonend.

 • duurloop 11.8km

  Het jaar gestart met een duurloop van 11.8km in 56'57". Ging vlot tot aan de bocht langs het netekanaal. Wind tegen. Voor de rest liep het terug goed. Ik liep 1 minuut sneller dan vorige donderdag op hetzelfde traject. Ik ben tevreden.