• fietsritje in regen en wind 79.28km

  Deze morgen om 9.10u vertrokken voor een ritje met de racefiets. Wind tegen in het begin. Lier,vremde,wommelgem,wijnegem,schoten,brasschaat,St-job,brecht hier veel regen te verwerken gekregen en afgeslagen naar Westmalle, oostmalle,wechelderzande,lille,vorselaar,pulle,viersel,lier. Vanaf het albertkanaal is het regenen gestopt. Gemid snelheid 24.7km/u. Gemid temperatuur 1.5°C. Gemid hartslag 122, Caloriën 1123.

  Ik heb het jaar goed afgesloten. Morgen de laatste dag van 2011. In bijlage mijn beste wensen voor 2012. nieuwjaarsbrief 2012.doc

 • duurloop 11.8km

  Tussen de twee feesten in, vannamiddag een duurloop van 11.8km gelopen. Gelukkig geen regen, wel veel wind tegen langs het netekanaal.

  Deed deugd terug de draad op te nemen na de festiviteiten van kerst,tweede en derde kerstdag.

  Morgen een ritje met de fiets.

 • duurloop 11.8km

  Nu het verbeterwerk van de examens achter de rug is, en de vakcommentaren verstuurd zijn via het internet, kan ik weer tijd maken voor het joggen. Net een duurloop gelopen via het nutuurloopparkoer. Langs het kanaal de aanwakkerende zw wind tegen. Toch op 58'23" afgewerkt.

  Deze avond rust. Zalig.

 • zondag mtb 35km

  Zondagochtend 35km samen met Ria mtb gereden. De groene peilen gevolgd aan de floréal, daarna doorgestoken naar de Lillse bergen.

  Na de rit was het leuk bijpraten met de slp wielers.

  S'avonds een mooie koorkerstconcert mogen beluisteren in de paterskerk van herentals.

  Het was een zalige zondag.

 • Zaterdagnamiddagrit 62.2km

  Deze namiddag gestart vanuit Lier, richting Viersel,zandhoven,zoersel,oostmalle, wechelderzande,lille (stopplaats en theebabbel),herentals,grobbendonk,viersel,lier.

  het was mooi en aangenaam herfstweer om te fietsen,

  2°c. 27km/u gemiddeld.2320 cal verbruikt.

 • woensdag duurloop 11.8km

  Tijdens deze donkere dagen van december,een duurloop gedaan in de late namiddag. NW-wind. Bij momenten krachtige windstoten en een beetje stofhagel als afwisseling. Ben tevreden van mijn tijd 57' rond.

  Vanaf morgen start de examentijd voor vele leerlingen van de school. In gedachten ook een beetje bij hen. Ik duim voor het beste resultaat voor iedereen.