• woensdagrit 154.28km

  Van ochtend later vertrokken,wegens omstandigheden. Maagpijn. De ochtendzon deed deugd. De mist aan de einder.De herfst heeft zijn intrede gedaan. De bomenpracht is gestart. Lier,duffel,walem,mechelen,boortmeerbeek,kampenhout,tildonk,leuven, heverlee,oud-heverlee,st joris weert,Nethen,Hamme mille,bevekom, bierbeek,boutersem, lubbeek, tielt winge, averbode,blauberg,westerlo,tongerlo,olen,herentals,viersel,lier.
  154.28km. 5.30u gereden, 27.8km/u gemid. 123 gemid hartslag.3032 cal. 4 lege drinkbussen. Prachtig weer om te fietsen. Enerzijds soms spijtig dat ik deze mooie tocht alleen moet rijden. Mis een fietspartner,Anderzijds kan ik lekker egoïstisch zijn en mijn eigen tempo rijden, zonder met iemand rekening te moeten houden. Een mooie dag.

 • zondagrit met slp wiel 107 km

  Deze morgen om 8u vertrokken, met 16 clubgenoten, onder de leiding van Adri voor een zondagsrit. We vertrokken bij een temperatuur van 8°C. Al snel reden we via Kasterlee,richting geel Larum, om dan het albertkanaal te volgen tot Lommel. Baal,Arendonk,Corsendonk, retie,Mol, kasterlee, Lille.

  We reden 30.6km/u gemid. De zon op onze lichamen, deed deugd. We verbruikten vandaag 2445 Cal.

  Thx maten en girls voor het samen fietsen.

 • zaterdagritje 60km MTB

  Van middag een ritje gaan maken vanuit Turnhout over baarle-hertog met de mtb. Mooi weertje en mooie omgeving.

  Het was deugddoend in dit prachtig landschap te fietsen.

  Morgen met de club fietsen.

 • woensdagrit 70km

  Deze middag om 12.30u aangezet voor een tochtje. Lier,Viersel,zandhoven,zoersel,westmalle,oostmalle,wechelderzande,lille,

  poederlee,vispluk,vorselaar,Herentals,ijzerenbrug, viersel,lier.
  70km gereden aan 27.6km/u gem. 1357cal verbruikt.

  Ik had het eens nodig om uit te waaien en mijn hoofd leeg te maken. Veel wind tegen, maar het deed deugd.

 • zaterdagrit 124KM

  Deze week mijn werkfietskilometers gereden.

  Vanochtend om 7.45u vertrokken voor een rit. uiteindelijk 124km gefietst. 26.8km/u gemid. 2346 cal verbruikt. gemid hartslag 111. Het was leuk rijden, alleen de wind stond nogal strak in het nadeel.

  Vannamiddag even genieten van het fritkot in Lille, ter gelegenheid van een dankjewelmoment na onze 12u toerentocht van het slijpend wiel.

 • Zondagsrit met het slijpend wiel lille 96.29km

  Deze morgen met 17 clubmaten gestart voor een rit, onder de begeleiding van onze gids Remi. De tocht ging over Vosselaar,Merksplas, Ullicoten  (Ned) en terug. Mooie lussen gereden. Na het keerpunt zat de wind echt tegen.

  We reden 29.8 km/u gem. 2126 cal.

  Mooie rit.

 • zaterdagrit 112 km

  Na een week naar school te rijden en soms letterlijk uitgeregend thuis te komen, ben ik vanochtend vanuit Lier vertrokken voor een rit over beerzel,schriek,tremelo,werchter,wakkerzeel,holsbeek, linden, kortrijk-dutsel,lubbeek,st-joris-winge,tielt-winge, Rillaar,testelt,blauwberg,herselt,westerlo,tongerlo,olen,herentals,viersel,lier.

  2168 cal verbruikt. 115 gem hartslag. 27,1km/u gem snelheid.

  Mooi ritje, waar ik nog twee uitbreidingen kan op aansluiten.

  Morgen een ritje met de club en hopelijk met dezelfde weersomstandigheden.