• weekend slp wiel lille

  Vrijdag om 8u vertrokken met 27 leden van de club, voor een tocht van 160km naar Valkenburg. De eerste 60 km in normale omstandigheden kunnen afwerken. Hierna 90 km in de regen afgewerkt. De laatste kilometers droog .

  Zaterdag gestart in de regen voor een tocht van 100km. Tegelijkertijd was het ook 'Limburg mooiste', waaraan 20000 fietsers deelnamen. Na 5km stapten er 10 fietsers binnen bij de fietsenmaker, om hun remblokjes te laten vervangen. 1.30u later konden we terug aanzetten. Tof van de 11 laatsten om de 100km vol te maken. Ikzelf gaf er na 80 km de brui aan. Het wachten was er voor mij te veel aan.De traagste 80 km in mijn prille fietsleven.

  Zondag met prachtig en droog weer terug naar Lille gefietst via vlakkere wegen en samen 130km, aan een mooie tempo.

  Thx voor dit mooie weekend.

 • donderdagrit

  Deze ochtend vertrokken voor een fietsrit van lier,putte,tremelo,werchter (ik was te vroeg voor de concertenLachen),rotselaar,holsbeek, linden,kortrijk-dutsel,st joris-winge,rillaar,messelbroek, testelt,blauwberg,herselt,tongerlo,olen,herentals,viersel,lier.

  125km.5u gefietst.2109 cal verbruikt.

  Morgen met slijpend wiel onze clubdriedaagse naar Valkenburg. Eerste dag 160km.Tweede dag 100km. Derde dag 130km. Hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind.

 • Zondagsrit met het slijpend wiel lille

  Deze ochtend om 7.30u vertrokken vanuit Lille met de club. 27leden aan de start. Bewolkt,zw-wind. Herentals,herenthout,hulshout,begijnendijk,betekom,gelrode,kortrijk-dutsel,linde, enkele plaatselijke hellingen en 2maal de chartreuse, holsbeek,wezemaal,nieuwrode,heist-op-den berg,itegem,berlaar,herenthout,bouwel,grobbendonk,vorselaar,lille.

  116km,28.6km/u, 2539 cal verbruikt.4u gefietst.

 • zaterdagrit

  Deze ochtend al om 5.45u vertrokken voor een ritje. Veel ZW tegenwind. Vroeg aangezet,wegens de aankondigingen van regen. Lier, Koningshooikt,putte,beerzel,schriek,keerbergen,tremelo.werchter, wakkerzeel,rotselaar,

  Holsbeek,linden,kortrijk-dutsel,wezemaal,nieuwrode,gelrode,betekom,begijnendijk,keerbergen,peulis,putte,

  koningshooikt,Lier. In totaal 3.44u gereden, 92km.24.5km/u gem.1555 cal verbruikt.

 • Pinksterzon-en maandagrit

  Gisteren om 7u vertrokken richting Lennik. lier,putte,keerbergen,haacht,tildonk,herent,leuven,kortbeek-dijle,loonbeek,huldenberg,overijse,hoeilaart,ukkel,stgenesius-rode, alsemberg,dworp,huizingen, halle,st pieters leeuw,pepingen,leerbeek,gooik,lennik. Heuvelachtige rit. 95km. 24km/u gem.

  Vandaag om 6.45u vertrokken vanuit Lennik, elingen,st pieters-leeuw,halle,huizingen,dworp,alsemberg,st genesius-rode, door het bos linkebeek,hoeilaart,overijse,huldenberg,kortbeek-dijle,leuven, langs het kanaal tot tildonk,kampenhout,boortmeerbeek,mechelen,walem,duffel,lier. 112km. 27.1km/u gem.

  dit traject was iets langer,maar reed vlotter.weinig of geen verkeer. aangename,droge rit.

  De voorbije dagen goed kunnen trainen. woensdag 166km,donderdag 54km werkfietsen. vrijdag 173km,zaterdag 113km,zondag 95km, maandag 112km. mooi totaal van 600km op zes dagen. ik denk dat ik stilaan klaar geraak voor compostella.

 • zaterdagrit

  Om 6.45u vertrokken voor een ritje. Lekker fris 9°c. Bewolkt. Lier,Beerzel,schriek,tremelo,werchter, Wakkerzeel,Rotselaar,Holsbeek,linden,Pellenberg,

  kortbeek-lo,lovenjoel,bierbeek,haasrode,vaalbeek, oud-heverlee,kortbeek-dijle,bertem,leuven,wilsele,wijgmaal,tildonk,haacht,keerbergen,schriek,putte,koningshooikt,lier.

  In totaal 113km gefietst.4.40u.24km/u gem.1873 cal verbruikt.

  Morgen meer kilometers. Lier,leuven,leefdal,vossem,tervuren,hoeilaart,st Genessius-rode,dworp,halle,lennik.

 • vrijdagrit

  Deze ochtend om 7u gestart met een heuvelrit. Lier,Beerzel,keerbergen,tremelo,Werchter,Wakkerzeel,rotselaar,holsbeek,linden,pellenberg,

  kortbeek-lo,lovenjoel,bierbeek,haasrode,vaalbeek,oud-heverlee, st joris-weert,st agatha-rode,Nethen, Hamme-mille, (regen)bevekom,opvelp,neervelp,boutersem,kerkom,lubbeek,St joris winge,kiezegem,tielt-winge,rillaar, messelbroek,testelt,Blauwberg,Herselt,olen,herentals,viersel,lier. Alles samen 173km.6.41u gereden,3160 cal verbruikt, 25.7 km/u gem.

  Ik tracht de volgende drie dagen te fietsen. Ik wil mezelf eens testen, hoever ik sta met de trainingen.