• fietstocht

  Donderdag en vrijdag mijn fietskilometers gereden. Van middag met enkele vrienden van de compostella groep een fietstocht gemaakt van 105km. Het was fris,zonnig en ik mocht heel de tocht in hun wiel rijden. Het ging behoorlijk snel.We reden richting Lille,Turnhout,oud-turnhout, reusel, poppel en via arendonk,lichtaart,herentals, terug naar Lille. Thx mannen voor de fijne namiddag.

 • duurloop

  Maandag mijn werkfietskilometers gereden. Dinsdag rustdag. Vandaag een duurloop van 13km in 1.05. Droog weer, weinig wind, een beetje zon.

  Nog een dikke week examentijd voor hogeschool en universiteit studenten. Zal deugd doen voor hen en ons als het voorbij is.Lachen.

  Ons Lies vertrokken voor 6maand erasmus uitwisseling naar Madrid.  Jeff voor 14 dagen op winterkamp in tsjechië.

 • duurloop

  Donderdag rustdag. Vrijdag de fietskilometers. zaterdag rustdag. Vandaag zondag een duurloop van 12km op de kop 1u. geweldig gevoel. Zacht van temperatuur. Wind tegen aan het keerpunt van de natuurloop. Maakt de zondag weer compleet.

 • duurloop

  Maandag en dinsdag heb ik mijn fietswerkkilometers gefietst.

  Vanochtend naar de uitvaart geweest van een mama van een leerling en oud-leerling. 49jaar oud. Doet wat met een mens.

  Deze namiddag een duurloop van 1.04 gelopen op 12 km. Heel nat en koud om te lopen.

  Toch doet het mij deugd om dit te doen en te mogen doen.

 • duurloop

  Van ochtend 15km gaan joggen van Herentals, over Vorselaar naar Lille.

  Aangenaam lopen. Droog,weinig wind en fijne temperatuur. 1.20 gelopen.

  De voorbije week wegens de regen weinig kunnen fietsen.

 • start van de tweede trimester

  vandaag gestart met de eerste lesdag in 2011. Mijn nieuwjaarsbrief voorgelezen aan de leerlingen. Eerste rit van Lier naar schoten met de MTB.Vanavond stond er een sterke tegenwind. Aan de zwaaikom op het albertkanaal werd net een levenloos lichaam bovengehaald door de brandweer. minder aangenaam nieuws voor de familieleden. Ik was iets later thuis door de sterke tegenwind, de gebeurtenissen en het rijden met de MTB.

 • duurloop

  ijsvrij kunnen lopen deze namiddag. 1.01 op mijn gewoon parkoer langs het netekanaal.Het ging goed en de zachte temperatuur deed eens deugd.