• nazomerse ritjes de laatste

  Het voorbije weekend met de club de aktie"kom op tegen kanker" gesteund, door een toerke van 85km te fietsen. Leuk fietsen aan 29km/u.

  In de namiddag een BBQ bij Sofie en Jan met de "Compostella" groep. Volgende grote vakantie plannen we met 12 een fiets 17-daagse vanuit Lille naar Compostella. Zowel fysiek,mentaal als financieel zullen we moeten focussen.

  Morgen voorspeld de weerman de laatste na-zomerse dag. Daarna regen... niet leuk...

 • weekend Leuven, Tremeloclassics

  Vrijdagavond na de huiselijke taken doorgereden naar Leuven. Het kotleven een beetje opgezocht.

  Zaterdagochtend na een fijn bio-ontbijt, vertrokken voor een mooie heuvelachtige rit van 120km. Heverlee,Oud-heverlee,St joris weert,st agatha rode,Nethen,Hamme mille, tourinnes la Grosse,betekom,bierbeek,Lovenjoel,Pellenberg,Linden, Holsbeek, Werchter,Tremelo,Betekom,Gelrode,binkom,kerkom,boutersem,neervelp,haasrode,blanden,oud-heverlee,herverlee,leuven. Bij prachtig weer kunnen rijden en fijn gezelschap. 24km/u gemiddeld. Er waren pittige stukken kassei bij, die kunnen vermeden worden.

  S'avonds nog lekker kunnen eten in hartje Leuven in de Mezzanine. Na het kot bevoorraad te hebben,reden we huiswaarts.

 • regen en val

  Vanavond na een fikse regenbui, gevallen aan de spoorovergang in Lier. regenjas en gorejas beschadigd. ellenboog geschaafd. Bekken dat pijn doet.

  Een fietspad voor twee richtingen en dan een gladde overweg zijn levensgevaarlijk.

  Hopelijk morgen beter.

 • Voorbije week, eerste week van het schooljaar

  De voorbije week terug gestart met werk-fietsverkeer. Zaterdag 140km gefietst vanuit lille richting leuven,-kessel-lo,holsbeek (chartreuse)-werchter,westmeerbeek,herentals,vorselaar,lille.

  Deze nieuwe week al pittig ingezet met een extra rit naar BMW-garage Smets.