• 300610

  Vakantie is gestart. School afgesloten voor enkele weken. Kinderen die geslaagd zijn voor hun proefwerken.De zomer op zijn best. Warm,dorstig en zwoel.

  Vanavond een vest gelopen in 27.35. Traag, maar gezien de warmte, ging het goed.

  Hopelijk morgen fietsen.

 • 270610

  Gisteren ochtend samen met josee  op fietstocht vertroken om 7.10, naar Overijse.Lille,Geel,Testelt,Diest, Webbekom,Loksbergen,Kortenaken,Linter,Wommersom,Hakendover,Goetsenhoven,Hélécime,St-Jean-Geest,Jodoigne,Mont St-Andre,Orbois,corry-le-Grand,Louvain-la-Neuve,Wavre,Rixansart,Overijse. Alles samen 167km aan 24KM/Ugemiddeld.

  Vanochtend aangezet met de clubleden voor een tocht van 107km. Overijse,Erps-kwerps,Kampenhout,Boortmeerbeek,Keerbergen,Beerzel,Herenthout,Grobbendonk,Vorselaar,Lille.

  Het werd een snelle tocht, gelukkig, want he was een warme dag. Het was een leuk weekend en een mooie afsluiter van een fietsende.

 • 25 06 10

  Woensdag mijn kilometers naar het werk en daarna naar Herentals (65km), aansluitend  een rit gereden van 112km richting scherpenheuvel-diest. Donderdag 120km van Lille naar holsbeek, chartreuse (3X) en Lille.

  Vandaag 60km werkfietskilometers.

  Morgen clubrit naar Overijse .

 • 210610

  De langste dag vandaag.

  Gisteren 65km gaan fietsen. Lier,viersel,grobbendonk,vorselaar,herentals,morckhoven,

  hulshout,booischot,heist-op-den-berg,itegem,berlaar,lier. Bij de start wat regen en bij het terugdraaien wind op kop.

 • 130610

  Gisteren namiddag 134 km gaan fietsen vanuit Lille,booischot,begijnendijk,baal,betekom,aarschot,gelrode,nieuwrode,tielt-winge,houwaart,linden,kessel-lo, 3x chartreuse,leuven,holsbeek,wezenmaal betekom,begijnendijk,booischot,morckhoven,herentals,vorselaar,lille. Veel wind op kop. Hard trappen om naar onze vertrek-aankomst te rijden. 25KM/u gemiddeld.

 • 050610 Mergellandroute

  Gisterennamiddag met de auto naar Riemst gereden, om samen met 12 andere wielertoeristen, de Mergellandroute te rijden. De temperatuur gisteren was aardig in de buurt van 30°C. Er waren Massa's deelnemers op het parkoer voor Limburgs mooiste. Riemst,Eisden,voeren,Vaals,Gulpen,Valkenburg,Voerendaal,Beek,Meeuwssen,Margraten,Riemst.

  117km op de teller,27,3km/u. Max snelheid in de afdaling 71km/u. Het was een fijne rit, met dank aan de wachtenden op de kop van de hellingen.