• 280510

  Vanochtend al om 4u uit de veren, om samen met josee de Bilzen classic te rijden. Na afloop,185km op de teller en 24km/u gemiddeld. Veel spierpijn gehad tijdens de tocht, maar doorgebeten.Te warm aangekleed, tanspiratie,te weinig vocht genomen.

  Het traject met de hellingen;Bilzen, Hoeselt, Zevenbonderberg(0,5km 4%),Riksingen,Overrepen, côte de widooie (1km 4%),Crisnée, ¨côte d'otrange(1,2km 3,5%),Rernicourt,Viemme, Waleffe Château, Fallais, Braives, côte Visoul (2km 3%), côte Boingt(1km 4%),côte Wanzoul (2km 9%),Jehay Château,Andenne, côte de Bohissau(1,5km5,6%),côte de Bousalle (1km 4¨%),Ahin, Côte de Ben Ahin (2,5km6%),De muur van Huy(1,3km9,8%),Côte les Forges (2,5km4%),Marchin,Côte de Grand Marchin (0,9km8%),Côte de Facaueval(3km5%),Côte Yorneé (3km 3,6%),Hermalle,Côte de la kérite (1,1km9,2%),Stockay,Awirs, Les Cahottes,Côte de Cahotte (2km5,5%),Fooz,Villers l'Eveque,Glons,Genoeselderen, Rijkhoven,Bilzen.

  De moeite waard om het volgende jaar aan te raden en ook zelf te rijden.Zeer goed organisatie.

 • 260510

  Vanochtend samen met josee een ritje gestart. De regen heeft ons wel parten gespeeld. Ik was op het einde echt verkleund. Toch 60 km gefietst met de MTB. IK moet al de spaken van de MTB laten vernieuwen, door de voorbije winterse buien. Het zout zou hier de oorzaak van zijn. alle Al bevestigingspunten aan de velg breken af, wat telkens een lekke band veroorzaakt.

 • 240510

  Van namiddag een klein toerke van 50km gereden met de racefiets aan 25km/u. Even bekomen van de tocht van gisteren. Het was wel warm om te fietsen. Veel drinken was dan ook de boodschap.Morgen terug aan het werk.

 • 230510

  vanochtend vertrokken voor een ritje. bij prachtig weer. Lier-Duffel-Walem-zennegat-Leest-Hombeek (Dijle)-Muizen-hever-Boortmeerbeek-Tildonk-Wijgmaal-Leuven-Heverlee (2 amateurfieters Louis (59)en Fabrice(43) uit Overijse toevallig tegengekomen ) Zij namen me op sleeptouw om een extra toerke te rijden. Oud-heverlee- St-Joris-Weert- Nethen-Hamme-mille- Doiceau- Bossut- Archemmes, St Agatha Rode- st Joris-Weert en dan terug alleen dezelfde weg terug genomen. Alles samen 143km gereden. Gemiddelde snelheid 27,7km/u.Met dank aan mijn toevallige gidsen. Het was echt super om toevallige passanten tegen te komen. Een mondje Frans te kunnen praten. Ik maak mij de bedenking of mensen die de macht uitmaken in ons land, even spontaan met elkaar te kunnen omgaan. We zijn allemaal Belgen.

 • 200510

  Gisterennamiddag na een dipje 40 km gaan fietsen met de MTB.

  Vandaag mijn werkfietskilometers afgelegd in een aangename tijd. 45' van Schoten via albertkanaal tot Viersel en dan het netekanaal tot lier.Lachen

 • 180510

  vanochtend fris, mistig om te fietsen. Tijdens de dag kwam de zon piepen. Vanavond goed kunnen fietsen via het kanaal. na thuiskomst 5km gaan joggen in 25'32". Was lang geleden, maar ik ben een tevreden man.

 • 160510

  Vanochtend na het onbijt vertrokken met de racefiets, vanuit Lier,Duffel,walem,zennegat, hombeek, aansluiting op de dijle richting kampenhout,Leuven,kessel-lo,lubbeek,tielt-winge,bekkevoort,diest, richting molenstede, eindhout,geel,olen,herentals, ijzerenbrug aan de lu, via het engels kamp,grobbendonk,viersel,lier. 4.53u gefietst en 133 km afgelegd aan 27km/u. Ging goed, op het einde een gevoel van krampen, door te weinig vocht in de tank.