• 291009

  Gisteren namiddag met zijn tweetjes gaan fietsen, bij een prachtige herfstzon en kleuren. Practisch geen wind. Omstreeks 14u vertrokken vanuit Lille-wechelderzande-zoersel-schilde-St job-schoten-wijnegem-wommelgem-vremde-lier-viersel-vorselaar-lille. 80km en snel gereden. Omstreeks 17.30 terug thuis.

  Van ochtend vanuit lille naar schoten. 6 u les. Vanuit schoten over viersel naar lier. Het is al aan het schemeren tegen 17u. Het veranderen naar het winteruur laat me  s'morgens en s'avonds fietsen met verlichting.

  Morgen  de laatste lesdag voor we een weekje vrijaf nemen op school. Zal deugd doen.

 • 261009

  Mijn fiets werk kilometers gereden. Droog weer. Wat stijf van de val van gisteren. Maar het ging wel.

 • 251009

  Gisteren in de druilerige regen 45' gaan joggen.

  Vandaag 75 km gaan fietsen. Wel ten val gekomen, op een klein boordje. Pardoes de grond op. Gelukkig reden we niet snel. Fietsstuur en remmen moeten recht zetten. morgen herstart van een nieuwe werkweek.

 • 231009

  weekend... het was nog een drukke dag op school...

  Mijn kilometers kunnen fietsen. Nog één week en het is een weekje rust.

  Morgen en zondag ga ik trachten te fietsen.

 • 201009

  Vandaag enkel mijn fietswerkkilometers kunnen rijden. Het is zo vlug donker in de namiddag. Misschien dat de overschakeling naar het winteruur meer mogelijkheden aanreikt.

 • 211009

  Net thuis van 11km lopen in 54'37". Deed deugd na zo 'n stressie-dag. Pc-technieker te laat op de afspraak. Zoon ophalen aan de autogarage en wegbrengen naar de KMS te brussel en terug in de file. Dan maar de kloopschoenen aan en weg er mee. Spijtig dat ik in de voormiddag niet heb kunnen fietsen.

 • 181009

  Gisteren met twee samen gaan fietsen. 75 km aan een rustig tempo. Lille-Tielen,Lichtaart-Retie-Arendonk- Oud-Turnhout-Turnhout-Vosselaar- Lille.  Het was fris en gelukkig een nazomerse zon. De dreigende regenwolken hebben ons niet kunnen raken.