• 27/06/08

  De laatste schooldag 2007-2008 zit er op. De poort kan weer dicht. Hopelijk zijn zowel de jongeren,ouders als school tevreden over het geleverde werk.

  Voor mij start een nieuwe opdracht, nl. vrijwilligerswerk voor intersoc. Het wordt Zinal (zwitserland). Morgen pak ik alles in en ben even weg voor de hele maand juli.

  Ik dank iedereen die de voorbije maanden mijn webblog is komen opzoeken.

  misschien kan ik jullie nog wel berichten over het wandelen,fietsen en joggen in de bergen.

  Het ga jullie goed en hopelijk krijgt iedereen een beetje tijd om te genieten.

 • 240608

  Het voorbije weekend twee dagen gaan fietsen.

  De eerste dag 65km aan de maaskant. Maaseik en naburige dorpen zijn de moeite om te gaan befietsen. Geholpen door het knooppunten systeem een aanrader.

  Zondag iets meer dan 70 km gefietst in het mooie Alken, Hasselt. Haspengouw op zijn best. Stevige wind en zeer droge lucht.

  genoten van de verfrissingen en lekker eten.

  Gisteren een dagje gedelibereert. Minder leuk. De toekomst van jongeren ligt een beetje in je handen. Spijtig dat we geen glazenbol hebben, om vooruit te kijken.

  Ook mijn dagelijkse 40km gefietst. De terugrit tegen 30-35km/u.

  Het duurlopen heb ik even moeten staken, wegens een kwetsuur aan de linkervoet. Het gaat stilaan beter... dus maar fietsen.

  Vandaag nog even delibereren en mijn 40km fietsen.

  Nog een fijne dag aan alle mensen van goede wil.

 • 170608

  Vanmorgen mijn dagelijkse 40 km gefietst naar school. deze namiddag ook gaan fietsen. LIER,Duffel, Walem, Willebroek,Schelle, Hemiksem, Hoboken, via het fietspad naast de ring naar Wilrijk, Mortsel, via het jaagpad Boechout terug naar Lier. Gemiddelde snelheid 26km/u. 80 km alles samen.

  Vanavond rust en uitkijken naar het weekend.

 • 160608

  Gisteren ochtend een fietstochtje gemaakt van 2u.Net voor de regen.

  Start van een nieuwe week. frisjes deze morgen om te fietsen. Toezicht en studiebegeleiding tot de middag. Namiddag vrij.

  Wegenvignet voor zwitserland aangeschaft. Duurlopen gaat nog niet, wegens voetpijn.

  morgen toezicht en in de namiddag vrij. Bij goed weer, maak ik nog een extra fietstocht.

   

 • 100608

  Laatste lesdag van dit schooljaar.

  40km gefietst. 2u lesgegeven. Toezicht. 2u studiebegeleiding. Veel toetsten verbeterd. Punten ingebracht in het computersysteem.

  Vanavond 9km gaan joggen in 49'.

  Leuk weertje en transpiratie gratis.

  De rest van de avond rustig genieten.

 • 070608

  Vanmorgen om 5.30 gestart met het verbeteren van eindwerkjes. Tussenin boodschappen op de markt. In namiddag om 16u deelgenomen aan de 5km van de pallieterloop. Het is goed dat er massaal veel mensen hebben deelgenomen. Dat zet het joggen binnnen de stad even op de kaart. Mijn tijd: 21'20". Proficiat aan alle deelnemers en ook aan de clubgenoten die de eerste plaatsen hebben bezet.

  Vanavond nog even werken en daarna een wandeling en ... iets nuttigen....

 • 070608

  Vandaag regenachtige en grijze dag. Toch droog op het werk geraakt met de fiets. 4u les gegeven.Het terugfietsen verliep vlot. Eindelijk weekend. Vanavond eindwerken verbeterd en een kleine wandeling gemaakt. Morgen om 16u Palietterloop in stadje. Ik doe mee aan de 5km en vat deze loop op als een training. Eens zien en voelen hoe het rusten een invloed heeft gehad op mijn voetblessure.