• 290508

  Van morgen om 6u opgestaan. Ontbijt. 20 km gefietst naar schoten tegen 25 Km/u. Toezicht. Zes uur les. Terugefietst tegen 30km/u. Avondeten. Duurloopje. Weinig zuurstof, zwoel weertje.

  morgenavond start van het weekend.

 • 270508

  vanmorgen vroeg uit de veren. Mijn dagelijkse heen en terug fietstocht van 4O km. Toezicht. Zes uur les. Vakvergadering. pas tegen 18.30u thuis. trainen zit er vanavond niet meer in.

  Nog een fijne avond.

 • 260508

  Vanmorgen vroeg opgestaan. Ontbijt. 20 km fietsen naar schoten. Zes uur les. teruggefietst naar Lier. Zwoel weertje. Vanavond een toerke lopen. De rest van de avond rust.

 • 240508

  Het schooljaar kabbeld naar zijn laatste twee weken les. Wegens vergaderingen op school en verbeterwerk van eindwerken, heb k deze week weinig kunnen trainen.

  Ik hoop dat ouders tijd en geduld zullen opbrengen in de komende examenperiode, zodat ze achteraf niet kunnen klagen over alles en nog wat...

  Ik wens iedereen een fijn sportief weekend

 • 210508

  54 jaar geleden en na negen maanden wachten, werd ik geboren.

  Raar maar waar.

  Ik ben dankbaar, dat ik mij gezond mag voelen . Gelukkig kan ik sporten en zo mijn lichaam verzorgen.

  Vandaag rust en feestdag

 • 190508

  Om 6u was de ochtend in het land en ook de start van een nieuwe werkweek. Ontbijt. 20 km fietsen naar Schoten. Zes u les. Teruggefietst naar Lier. winkelen. maaltijd. toetsen verbeterd. Een kort duurloopje op de vest, om de spieren wat los te werken.

  De rest van de avond rust.

 • 180508

  Vanochtend gewoon opgestaan. Ontbijt. Deze middag om 14.30 van start gegaan in de eerste 10 miles van Brasschaat. De wedstrijdstart was goed. de eerste ronde van 4km in 19min. 2de ronde in 19'. De derde was ik net rond in 54'. Ik eindigde in mijn beste tijd ooit 1.11.

  Het deed deugd dit te bereiken, ook al had ik deze tijd niet verwacht. Ik ben een gelukkige mens. Thx aan de supporters die aanwezig waren en aan de puike organisatie van de wedstrijd.