• 270308

  Het blijft maar sneeuwen. gelukkig stijgt de temperatuur. Vanmiddag 6km gelopen, met een hoogteverschil van 150m. 37'20" of 10km/u. hartslag 50-90.

  Het is een puur genieten tijdens en na het lopen.

  grtjes vanuit Leysin Zwitserland

 • 250308

  Vanuit leysin zwitserland even een groet.

  Op paasdag een 4km kunnen lopen in 24'50. Hoogteverschil van 100 m (1290-1390) polsslag 50-86. De twee voorbije dagen elke dag kunnen gaan wandelen. Lopen ging niet wegens de voortdurende sneeuwval. Er is op Twee dagen ongeveer 40cm sneeuw neergekomen. Temperatuur tussen de -8° en 12°c. Leuke beelden kunnen maken en een aangename sfeer in het hotelleysin3leysin 1.

 • 21 03 08

  Start van de lente. Veel wind tegen om te starten. De terugweg was heel goed te doen en ging snel. de winter verdwijnt en de lente komt er aan. Nu nog wat inpakken en morgen wegwezen. Genieten van twee weken vakantie in de bergen.

 • Vaderdag

  Vandaag is het vaderdag. Raar. Niemand die er mee bezig is of die er mij iets over gezegd heeft. We zouden zo eens moederdag moeten overslaan. Het zou onweren bij heldere hemel.

  Wij mannen moeten dat nemen, zoals we het weer nemen zoals het is vandaan. Heldere hemel, afgewisseld met dreigende wolken en hevige neerslag.

  Vannamiddag 300m inlopen en uitlopen. 3x de vest in totaal 1.09'. gelukkig was het mooi weer en kon ik op mijn manier genieten van een vadermoment op mijn ééntje. Af en toe moet een mens zichzelf eens verwennen.

  Vanavond een rustige avond.

  Zaterdag loop ik niet mee in Lier. Ik zit al om 7.33 op de internationale trein naar Zwitserland voor 2 weken. Een weekje Leysin en daarna Zinal.

 • 180308

  Vandaag mijn 40 km gefietst. Wel fris voor de tijd van het jaar en droog, heen en terug kunnen fietsen. Vanmorgen werd ons medegedeeld op school ,dat een leerling na een verkeersongeval op weg naar school en na 6 weken coma, bezweken was aan zijn verwondingen. Voor de ouders en onze schoolgemeenschap een zware klap. Een kind of leerling van 14 jaar verliezen, laat diepe sporen na bij ouders en leeftijdsgenoten.

  het wordt geen gemakkelijke laatste examendag voor de leerlingen. Hun gedachten zullen misschien gekleurd zijn door de gebeurtenissen.

  Verbondenheid is en blijft een sleutelwoord.

 • 170308

  Gisteren zondag, rustig opgestaan, 35' gaan joggen. Op stap naar Brussel, KMS bezocht, daarna het jubelpark. Te voet naar het centrum. Historische gebouwen bewonderd en genoten van de geneugten van het leven.

  Vandaag mijn 40km gefietst. Vanavond mijn toerke van 45' joggen.

 • 150308

  Vanmorgen al vroeg uit de veren. Lentekriebels. Ontbeten, strijk gedaan van de zoon. Marktje.

  Vanmiddag 5' inlopen. 53' duurloop op de vest tegen bijna 12Km/u. Prachtig weertje. lente is in het land. Voor de eerste keer de krant kunnen lezen op mijn terras, met op de achtergrond de beiaard. Wat moet er meer zijn... En zeggen dat het vanaf morgen terug winterprikkels worden... raar de natuur.

  Vanavond  de zoon wegbrengen naar de kms te Brussel, morgen is het daar opendeurdag... zoals overal zo een beetje...alleen moet je hier ingangsproeven maken op te mogen starten.

  De rest van de avond rust.