• 30 11 07

  Vanmorgen droog op school geraakt. Een aanwakkerende wind hield mijn snelheid laag.Vanavond druierig weertje om te fietsen.

  Douchen,lekkere verse soep. Een was gedaan. Morgen strijken.

  straks nog een wandelingske en iets gaan drinken in de Ierse pub. Ik ga genieten van de start van het weekend... ik hoop voor jullie hetzelfde sport-lievelingen.

 • 29 11 07

  Vandaag de voorlaatste dag van november. ZW wind en regen bij het fietsen deze ochtend en avond. Zes uur les.

  De natuurloop, plus twee rondes op de piste afgewerkt tegen 48' . daarna nog wat blijven praten met de mensen op de club. uitgelopen tot thuis.

  De rest van de avond rust en genieten van een tas appelthee.

  slaap zacht sport- lievelingen.

 • 28 11 07

  Vanmorgen vroeg uit de veren. Lies weggebracht met de auto naar school in Merksem. Jeffs bromfiets als schroot verkocht en zijn verzekering opgezegd. Even winkelen. S' Namiddags gepoetst.

  Deze avond 1u34 gelopen. eerst 4' inlopen. Samen met erik 1x de vest, daarna samen met ERik en geert de natuurloop aangevat. Ik liep met hen tegen 4'50 de km. aan km 9 moest ik hen even laten gaan, ze trainden verder aan 4.30 de km. Ik moest hen een 500 m geven en bleef mijn tempo van 4'50 aanhouden. ik was rond in 1.06. Daarna ben ik met Erik nog 24' blijven uitlopen. Was leuk.

  De rest van de avond rust en vroeg naar bed.

 • 27 11 07

  Vandaag nat heen en terug gefietst naar school. Telkens in de duisterenis. Door de graadvergadering was ik weer laat thuis. Ons Lies was al ongerust. Laat eten en dan nog sporten, dat is niets voor mij. De fietst liep ook niet lekker. Ik hoorde weer allerlei technische mankementjes. Daar kan ik niet goed tegen.

  Toch 40 km gefietst.

 • 26 11 07

  Vandaag droog naar en terug kunnen fietsen.

  Zes uur les en daarna een graadvergadering tot 18u. Was pas rond 18.50 thuis. koken, eten en dan de punten uitrekenen van het rapport dagelijks werk voor de leerlingen. Het zijn spannende en vermoeiende weken voor en van de proefwerken. Er komt altijd wel iets achter de hoek opdagen. Morgen terug graadvergadering. ik heb mijn pastasaus voor morgen al klaar en de beloofde confituurtaart gebakken voor ons Lies als ze morgen komt logeren.

  Dus vandaag niet kunnen trainen, bij echt gebrek aan tijd.

  Slaap wel sport-lievelingen.

  morgen een nieuwe dag, met nieuwe mogelijkheden.

   

 • 25 11 07

  De dag na de 10 mijl in Lier voel ik nog steeds heel goed. Vandaag al 2 u gaan wandelen. Het weertje is anders dan gisteren, maar het doet deugd buiten te komen.

  Volgens de uitslag van de wedstrijd was ik 55ste op 198 deelnemers. IK ben vooral content over mijn progressie in bijna 3 jaar tijd. Begonnen met een voorzichtige ronde langs de vest met een vriendin, die ik hiervoor nog steeds dankbaar ben, en nu een 10 mijl in 1u12. Ik heb mijn grenzen verlegd. Er waren een 4tal lopers van mijn leeftijd of ouder voor mij gisteren. Leuk om te merken. Ik wens iedereen een gezond lichaam toe.IMG_1503

  natuurloop241107
 • 24 11 2007

  Gisteren mijn 40 km gefietst. 4 u les. De spanning bij de leerlingen neemt toe,naarmate de proefwerken naderen. Een beetje paniek, voor het te laat is voor sommigen.

  S'avonds een stevige wandeling gemaakt naast het kanaal, met een prachtige volle maan als gezelschap.

  Laat gaan slapen.

  Deze ochtend om 8.30 opgestaan. Ontbijt. marktje met typische aankopen van fruit en groenten.

  Deze middag eerste natuurwedstrijd van 5, dit seizoen. Een fijne en massale opkomst voor de 5,10 en 16 km. Ik heb 4 km traag ingelopen. 2 km uitgelopen.

  Ik ben traag gestart en had hierdoor 3 gele mikpunten voor mij. drie clubgenoten die ik in de loop van de wedstrijd inhaalde. Ronny, goed gelopen, dirk iets te snel gestart, maar ook een fijn wedstrijd en dan An fenomenaal hoe zij kan starten. Ik liep haar pas in de laatste 4 km in, prachtig gelopen. Ik had een superdag. Kon mijn wedstrijd goed indelen en had het geluk mee te kunnen lopen in een groepje,zodat ik mij naast het kanaal kon verbergen achter grotere lopers en zo mijn tempo kon bepalen. Ik eindigde in een beste tijd ooit op de 10 mijl nl. 1u12. Dat is drie minuten sneller dan vorige zondag in Essen.

  Mijn maatje Erik won de race in 55'. Proficiat. Een fijne sportman. Je kan het, en je leeft ernaar en voor. Ook felicitaties aan alle atleten die de wedstrijden hebben uitgelopen. Dat is beter dan op een zonnige maar frisse zaterdag in je zetel te zitten.

  Ook de organisatie van Lyra verliep super.

  Vanavond rust. Wassen en strijken... en wie weet een kleine wandeling om de dag af te sluiten.