• 28 februari 2007

  Voor de eerste keer terug naar de yoga geweest. deed deugd. Mijn lichaam leert stilaan terug energie opnemen.

 • 25 februari 2007

  Hoi sportievelingen. Het is nu al twee weken dat mijn body niet meer meekan. Gisterennamiddag bed moeten houden. Spierpijn, koude rillingen. Geen goesting in niets. Niets smaakt, zelfs een tas koffie doet geen deugd. De griep heeft mij goed in zijn greep.Sorry clubgenoten, maar ik kan vandaag onmogelijk meedoen aan de cross te Kessel. Het was mij daarnet iets te veel om naar de bakker te gaan hier in mijn straat.Als ik morgen niet uit de voeten kan, ga ik naar de dokter.

 • Aswoensdag

  Deze nacht, een  goede nachtrust gekend. De spierpijn blijft. Het hoesten valt mee.Nog eens een dagje rustig aan. Start van de voorbereiding op Pasen, iets zuiniger en soberder leven...

   

  Mijn weerstand blijkt wel aangetast.

 • GRIEP EN VERKOUDEN

  Morgen is het een week geleden, dat ik nog gelopen heb. De griep en keelontsteking is een ware spelbreker in mijn voorbereiding op de marathon op 24 maart. Ik hoop tegen het einde van de week terug te kunnen starten. Nu gaat het echt niet, spierpijn en flanellebenen zijn geen goed teken om te gaan trainen. Dus rust... gelukkig heb ik een weekje verlof om uit te zieken. Misschien dat ik zondag naar de cross van Kessel afzak, om terug in de sfeer te komen van het lopen. Vanavond toch 40 min gaan joggen. Het ging wel niet, maar ik kon niet binnen blijven. Ik zal het straks wel moeten bekopen.

 • Laatste 100 dagen gevierd door zesde jaar

  Ondanks de onrustige nacht, met hoesten en spierpijn. Naar school gefietst. gelukkig was het een aangename dag en vierden de zesde jaars hun laatste 100 dagen in het secundair. Ze hebben het goed gedaan en dit in een prachtige sfeer. Mijn lessen verliepen vlot ondanks mijn gesnotter en hoesten.

  Gelukkig heb ik een weekje verlof om te herstellen.

 • 15 februari 2007

  Prachtig weertje om te fietsen. s'Morgens fris en tijdens de dag zonnig. ik voel mij terug ziek worden. keelpijn, hoofdpijn, gewrichten die pijn doen, geen zin om iets te doen. Wel mijn 40 km gefietst, maar straks vroeg naar bed. straks mijn koorts nemen.

  Dit alles is niet leuk, nu ik zo goed bezig was en ook morgen start een weekje verlof.

 • Valentijn of St Amour

  Hoi allemaal, gefeliciteerd met onze feestdag. Mensen van goede wil en van het gezonde verstand. De alleenstaande zijn in ons land met bijna 1,5 miljoen. 700000 mannen en 800000 vrouwen. Raar als je beseft dat niemand gemaakt is om alleen door het leven te gaan. Uit de statistiek blijkt dat mensen die koppel vormen en elkaar de aandacht geven die ze verdienen, dat deze gemiddeld 5jaar langer mogen leven.

   

  Mijn training vandaag liep bijna letterlijk in het water. Ik geraakte niet vooruit. De regen bracht een kilte mee en ik vermoed dat ik verkouden ben aan het worden .Toch heb ik 1.30 gelopen. Vanavond een 1.30 aan Yoga gedaan.Nog twee dagen school en we kunnen wat rusten en onze aandacht richten op andere dingen. Geniet van de aandacht die je krijgt van je vrienden en geliefden.